Ga naar de inhoud

PADELLESSEN

Padeltraining bij PADEL2GO

LET’S SMASH IT!

RS Padel Academy verzorgd padeltraining en -activiteiten op de locaties van PADEL2GO in IJsselstein en Zevenaar. RS Padel Academy is in 2020 opgericht door toppadeller Robin Sietsma, met als doel de sport padel nog meer te laten groeien en verder te ontwikkelen in Nederland.

Robin is sinds 2019 actief in het Nederlands Padelteam en heeft jarenlang ervaring opgedaan in binnen- en buitenland. Met het RS Padel Academy-team zijn wij actief op meerdere locaties en verenigingen, met name in Midden-Nederland. Ons team bestaat uit gepassioneerde padeltrainers die klaar staan om jouw spel naar een hoger niveau te tillen. Of je nu een beginner bent die de basisprincipes wil leren of een gevorderde speler die zijn techniek wil verfijnen. Onze padeltrainingen richten zich op alle aspecten van de sport, waaronder techniek, tactiek, samenspel en natuurlijk plezier! Naast trainingen kun je bij ons ook padelclinics, schoolpadel en bedrijfsuitjes aanvragen.

Iedereen kan zich aanmelden voor padeltraining bij één van de PADEL2GO- locaties via www.rspadelacademy.nl. We zien je graag snel op de baan!

Padel IJsselstein

Padel Zevenaar

LINKS