Ga naar de inhoud

VEELGESTELDE
VRAGEN

PADEL2GO werkt met een reserveringsapp van de KNLTB. Reserveren kan via de Meet & Play app. Kom op tijd. Want de banen zijn vaak vol en we kunnen onze andere gasten niet laten wachten. Telefonisch reserveren is niet mogelijk.

Je kunt padelles bij PADEL2GO volgen via RS Padel Academy.

Je kunt vanaf 9 jaar meespelen met een ouder. Vanaf 16 jaar mag je zelfstandig padel spelen.

Je kunt een padelbaan in tijdsloten van 60, 90 en 120 minuten.

Het is mogelijk om vanaf 21 dagen voor aanvang een baan te reserveren.

Padel wordt op kunstgras gespeeld. Wij adviseren om tennis- of hardloopschoenen te dragen. Het is niet toegestaan om voetbal- of hockeyschoenen te dragen.

Het is niet mogelijk om een abonnement af te sluiten of een vast tijdstip te reserveren. Check wanneer en hoe laat er een plek vrij is op Padelboeker en reserveer je tijdslot direct!

In IJsselstein is er uitgebreide horeca aanwezig. Er zijn o.a. snacks, frituur, tosti’s en verse smoothies verkrijgbaar. Uiteraard kun je ook genieten van een heerlijke koffie, een lekker koud biertje, wijntje en zijn er frisdranken verkrijgbaar. In Zevenaar opent de horeca binnenkort.

Dat is geen probleem! Bij PADEL2GO kun je (via de Kiosk-machine) een racket huren voor € 5,- per keer en ballen kopen voor € 8,-. Betalen kan uitsluitend contactloos.

Je kunt tot 48 uur van tevoren je boeking gemakkelijk annuleren of wijzigen via de Meet & Play app (in IJsselstein) en via de Playtomic app in Zevenaar. Het huurbedrag (exclusief de platformbijdrage) zal binnen enkele dagen worden teruggestort via de betaal-partner. Telefonisch wijzigen of annuleren is niet mogelijk.

Het padelcentrum in Zevenaar is overdag (nog) onbemand. Je ontvangt in je boekingsbevestiging een unieke toegangscode. Deze code kun je invoeren op het toegangspaneel (links) bij de voordeur. En geeft je 20 minuten voor aanvang, toegang tot ons padelcentrum. 

Selecteer je locatie op onze website en scan (vanuit WhatsApp!) de QR-code. Voeg jezelf toe aan de WhatsApp-groep van jouw niveau: Beginner, Gemiddeld en Gevorderd. Daar kun je een oproep doen voor een medespeler.

Padel IJsselstein

Padel Zevenaar

LINKS